Primul magazin de mobila care participa la Black Friday

Oferta pentru Black Friday consta intr-o reducere de 50% pentru anumite produse. Produsele care vor beneficia de reduceri au stoc limitat si vor fi facute public in data de 23 noiembrie la ora 00:00, in magazinul Targul de Mobila, dar si pe pagina de facebook a companiei.

Firma este cunoscuta sub numele de “Targul De Mobila” si este un brand romanesc ce isi desfasoara activitatea in domeniul producerii, importului, distributiei si comercializarii de mobila de serie. Este un magazin de tip discount online (primul magazin online de tip discount din Romania).

Biroul de vanzari al firmei, impreuna cu showroom-ul sunt localizate la adresa: Str. Morarilor, Nr. 2, Parter, Sector 2, Bucuresti. Pe langa fabrica proprie in care produc o gama larga de mobilier, ei colaboreaza cu o multime de fabrici din Romania si din Europa, in incercarea de a oferii clientilor o colectie de mobilier cu un just raport calitate/pret. Produsele Targul de Mobila se pot comanda prin magazinul online (http://www.targuldemobila.ro/) sau in magazinele care functioneaza sub brandul lor.

Black Friday 2012 la TargulDeMobila

Black Friday 2012 la TargulDeMobila

 

 

Comments

comments